Anmälan pressträff 28 maj

Välkomna till pressträff med partiledare Annie Lööf och partisekreterare Michael Arthursson i samband med Centerpartiets förtroenderåd fredag den 28 maj.

Anmäl dig för att få uppdaterad information om pressträffen 28 maj, som kommer att äga rum efter att förtroenderådet beslutat om Framtidsagendan. Exakt tid kommer att meddelas samma dag.

Det finns möjlighet att redan nu anmäla sig för att göra enskild intervju med Annie Lööf eller Michael Arthursson efter pressträffen, antingen över telefon/digitalt eller fysiskt på plats i Stockholm Waterfront Congress Centre där pressträffen sänds ifrån.

Var: Pressträffen sker digitalt, länk skickas ut senast dagen innan.
När: Fredag den 28 maj, någon gång mellan klockan 13.00 och 15.00.

Exakt tid för pressträffen beror på när sammanträdet avslutas och kommer att meddelas via sms/mail samma dag till alla anmälda, minst 30 minuter innan.

Om pressträffen

Centerpartiets förtroenderåd kommer fredagen 28 maj samlas digitalt för att fatta beslut om Framtidsagenda för Centerpartiet inför 2030. I Framtidsagendan anges avgörande utmaningar globalt, i Sverige och för Centerpartiet. Här sätts vår målbild upp för hur vi vill utvecklas som parti inför 2030.

I samband med pressträffen presenteras även Centerpartiets nya grafiska profil, däribland ny logotyp.

Fysiska intervjuer sker på Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.