Vi vill ge kraft

åt varje människa

Grunden i vår politik är alla människors frihet och lika värde. Vi tror på människors förmåga att bestämma över sina liv och skapa sin egen framtid. Det är så vi tillsammans får hela landet att växa.

Bli medlem idag

sol-has-bg sol-light-text

Med hjärta, beslutsamhet och sunt förnuft ser Centerpartiet positivt på framtiden. Vi vet att nytänkande och utveckling är vägen mot en hållbar framtid i hela landet.

Vi får saker att hända och hela landet att växa.

Vår berättelse

Grunden i Centerpartiets politik är alla människors frihet och lika värde.

Vi tror på människors förmåga att bestämma över sina liv och skapa sin egen framtid. Det är så vi tillsammans får hela landet att växa.

Vi ger kraft åt varje människa.

Annons med Annie Lööf

Vårt utseende

Fyrklövern är en stark symbol för Centerpartiet. Den har funnits med i många decennier i olika tappningar, och gör nu en välkommen comeback i centerloggan.

En fyrklöver i rörelse framåt, sammansatt av fyra hjärtan som tillsammans pekar mot mitten. 

Centerpartiets logga

En ny Framtidsagenda

Centerpartiets nya Framtidsagenda har nu presenterats, som behandlar både partiets politik och mål fram till år 2030.

– Centerpartiet står för en hoppfull väg framåt. Vi ska vara ett parti som klarar av att se och agera på Sveriges samhällsproblem, och vara en samlande kraft för alla som delar våra liberala värderingar och står för en friare, öppnare och mer företagsam värld.

Annie Lööf om Framtidsagendan

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.