Centerpartiet lokalt

Valkonvent

Bild

Välkommen som utställare på Centerpartiets valkonvent 2018 på Annexet!

Nu är det dags att säkra er utställarplats på Centerpartiets valkonvent 3-4 augusti på Annexet i Stockholm.

Centerpartiets valkonvent är inledningen på den stora valspurten då vi mobiliserar och ger inspiration i valarbetet. Som utställare möter ni riksdagsledamöter, partistyrelsen, lokala beslutsfattare, personal och valarbetare.

Sammanlagt samlar valkonventet c:a 800 deltagare.

Tillsamman med er vill vi skapa ett utställartorg med spännande monteraktiviteter, nätverkande och kreativa samtal. Självklart får ni även vara med på vår bankett på fredagen och där möta Centerpartister i ett festligare sammanhang.


KOSTNAD
- Monteryta 3x3 m 25 000 kr ink moms
- Monteryta 2x2 m 20 000 kr ink moms

I priset ingår kaffe, luncher och bankett/middag för två personer. Ytterligare deltagare faktureras med 500 kr/person, då ingår inte bankettmiddag eller 1 500 kr ink. bankettmiddag. Ni svarar själva för bokning och kostnader för resor och boende.

IN -OCH UTFLYTT
Den 3:e augusti 08:30-10:00. Utflyttning sker 4 augusti efter 12:00.

Utställarinformation Annexet

Utställarkarta Annexet

Fika/Lunch
Fikat kommer att serveras i direkt anslutning till huvudlokalen. För att ni ska kunna prata med så många av deltagarna som möjligt kommer ni att kunna äta lunch och ta fika före deltagarna.

KONTAKT
Har ni frågor och behöver komma i kontakt med någon från Centerpartiet hittar ni utställningsansvarigas kontaktuppgifter nedan

Maria Bojerud
Konferenskoordinator / Utställaransvarig