1. Mats Dahlbom

Personbild


Jag är 54 år, uppväxt på en lantgård utanför Svängsta , utbildning Processtekniker, och lantbruksutbildning. Sambo med Anneli , två vuxna barn som arbetar som ekonom respektive ingenjör . Ett barnbarn som nyss fyllt 1 år.

Arbetar på AAK , driver lantbruksrörelse och turistverksamhet med fisketurism.

 Även jag har lite fritid ibland, och vad gör jag då? - Jag är fascinerad av dans och dansar fox och buggdans så ofta som jag får tillfälle , mötet med människor i sociala sammanhang är viktigt för mig .

Jag träffar även mycket människor i min sportfiske rörelse , där jag har kombinerat boende i fin miljö med fiske på gårdens sträcka av Mörrumsån.

Jag och min sambo har husvagns semester som mål , då vi har gemensam tid med varandra.

Uppdrag idag:

Jag har för närvarande uppdraget som Ordförande i Tekniska nämnden Karlshamns kommun , för Centerpartiets mandat.

Mina hjärtefrågor:

  • Jag brinner för frågor som rättvisa, ansvarstagande , ordning o reda, alla människors lika rätt och möjlighet till ett bra liv.
  • Samhällsfrågor på kommunal nivå, vi skall förvalta våra kommunala fastigheter, vägar och vattentillgångar på ett hållbart sätt.
  • Kommunala ekonomin skall vara i balans i förhållande till resurser och vår storlek som kommun.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.