9. Ankie Boklund

Personbild


Jag heter Ankie Boklund och är 54 år. Jag jobbar i en matbutik och stortrivs med det! Alla möten med olika människor är fantastiskt! 

Jag är uppvuxen och har bott en stor del av mitt liv på landsbygden, men numera bor jag mitt i Karlshamn! 

Om man vill vara med och påverka, måste man också engagera sig politiskt! 

För mej blev det ett avgörande beslut när Karlshamns Kommun valde att lägga ner Åryds skola.  

Mina Hjärtefrågor:

  • En skola/förskola är ofta avgörande, vart man väljer att bosätta sig om man har barn. Och alla vill vi ju att hela Karlshamn ska vara en attraktivt plats att bo och arbeta i. Då måste förutsättningarna också ges både på landsbygd och stadskärna! 
  • Jag värnar om att Karlshamn ska ha ett rikt utbud av handel och service, där butiker och företag ska ges de bästa möjligheter. Jag ser med stark oro på den enorma internethandel som är idag. Jag vill inte se massor av tomma butikslokaler längs med vår vackra gågata! Miljön tar också mycket stryk av allt som beställs på nätet och flygs från jordens alla hörn.
  • Karlshamn behöver bygga små billiga lägenheter! 1:or och 2: or som bl.a. unga, studenter, ensamstående och äldre har råd att bo i.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.