Vi söker ny ombudsman

Ombudsman till Centerpartiet i Blekinge

Vi söker dig med kommunikativ kompetens och politisk fingertoppskänsla till Blekinge Centerpartidistrikt!

Är du samhällsintresserad, resultatfokuserad och gillar stort eget ansvar? Har du erfarenhet av att kommunicera med allmänhet och media? Attraheras du av att arbeta i en ideell organisation med att utveckla budskap, budbärare och verksamhet?

Centerpartiet i Blekinge är ett lite mindre centerpartidistrikt med ca 600 medlemmar och två kommunråd, regionråd. Arbetsplatsen är förlagd till Centerpartiets distriktsexpedition i Bräkne-Hoby. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med tillträde 1 mars 2021 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en centralfigur för distriktets arbete med att kommunicera internt och externt, utveckla och förmedla politiken samt driva verksamhet som stödjer våra mål. Det är ett omväxlande arbete som spänner över både långsiktigt strategiskt utvecklingsarbete, dagliga kommunikativa arbetsuppgifter och administrativ verksamhet.

Sociala kontakter både internt, med medlemmar och förtroendevalda, och externt, med media, organisationer och allmänhet är en viktig del av tjänsten. Vara spindeln i nätet i samarbetet med de politiska sekreterare vi har både i regionen och i Karlskrona kommun.

Arbetet förutsätter att du aktivt tar del av den politiska debatten, både lokalt, regionalt och centralt samt att du håller dig uppdaterad vad gäller kommunikation, och då särskilt inom sociala medier.

Tillsammans med våra ledande företrädare är det du som för distriktet framåt och ser till att vi har en väl fungerande organisation. Eftersom vi saknar ett riksdagsmandat, hoppas vi att du vill vara med och föra Centerpartiet i Blekinge till framgångar under kommande val.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • har stor social kompetens med förmåga att motivera och inspirera andra och sätter laget före jaget,
  • är ansvarsfull, självgående och har fokus på att nå målen och kan prioritera det som gör skillnad
  • har erfarenhet av att vara anställd eller aktiv på ledande positioner inom den ideella sektorn
  • har goda kunskaper i office-paketet

Meriterande är om du:

  • har högskoleutbildning, eller likvärdig utbildning eller ERFARENHET, inom kommunikation och ledarskap
  • har arbetat som politisk sekreterare, kommunikatör eller ombudsman tidigare
  • har kunskaper i inDesign, samt har erfarenhet och kunskap i att jobba med hemsidor och sociala medier.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då tjänsten innebär resor i hela länet. Arbete på kvällstid och helger förekommer. Att du ställer upp på Centerpartiets grundläggande värderingar är en förutsättning.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

2021-03-01.

Ansökan
Skriftlig ansökan med CV skickas till blekinge@centerpartiet.se eller till Centerpartiet i Blekinge, Att: Magnus Larsson, Vattenverksvägen 29 B, 373 71 Torhamn. Märk ansökan ”Ansökan, Ombudsman”.

Vi vill ha din ansökan senast den 17 januari.

Kolla även på vår hemsida: www.centerpartiet.se/blekinge

Information

För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till distriktsordförande

Magnus Larsson: magnus.larsson@karlskrona.se eller 0709-543843

Välkommen med din ansökan!