Möt Faluns populäraste valmedarbetare

Det är full fart i valrörelsen och Centerpartiet syns över hela kommunen med våra gröna, sköna kläder. Denna valrörelse har vi dessutom fått ett tillskott till skaran av oförtröttliga valmedarbetare; vår uppskattade Popcornvagn!

Där vagnen är, där är det alltid god stämning! När de första poppen börjar ljuda och doften av nypoppade popcorn fyller luften, dras barnen till Centerpartiets plats. Förresten är det inte bara barn. Alla gillar väl varma, färska popcorn.

- Annie Lööf har sagt att hon älskar mig. Det är ömsesidigt.

Orden sägs med glimten i ögat, men genast blir tonen mer allvarlig.

- Det handlar egentligen inte om Centerpartiet, utan om att vara generös mot sina medmänniskor. Jag försöker att alltid vara varm och god. Och att bjuda på mig själv. Alla som vill får popcorn. Det spelar ingen roll vad du har för färg på din jacka, ögon eller hud.

Popcornmuggar och händer

Allvarligt talat, hur tror du det går i valet?

- Roligast vinner.

Popcornvagnen berättar entusiastiskt om sin turné runt om i kommunen undeer sommaren och alla roliga event som varit. Gästspelet i Borlänge under musikfestivalen Alive var något alldeles extra.

- Wow, vilket ös. Jäklar vad jag poppade!

Nu återstår endast Granny Goes Street i helgen och en veckas valspurt för popcornvagnen och alla de andra valmedarbetarna.

- Kom förbi och ta ett snack vettja!

  • Sen är det upp till dig. Du går väl och röstar den 11 september?