Välkommen till Centerpartiet på Orust


Centerpartiet är ett grönt, öppet parti med allas lika värde, rättigheter och ansvar som grund för vår politik. Vi tror på varje människas rätt och förmåga att själv och i samverkan med andra forma sin egen framtid och vi kan inte acceptera att någon skrämmer eller hotar någon annan till att krympa sitt livsutrymme eller sin drivkraft. 

  • Vi tror att det är möjligt att skapa ett levande och nära lokalsamhälle där människor håller ihop och där den samhälleliga servicen finns nära - även på landsbygden
  • Vi vill att makt ska finnas så nära människor som möjligt
  • Vi tar ansvar för att bevara vår planet och ekosystemet, som är den långsiktiga grunden för frihet och välfärd
  • Vi driver på för människors rätt att bygga en framtid varhelst i vårt land och var än på Orust de vill bo
  • Vi driver på för jobb i hela landet

Den kommande mandatperioden ska vi göra allt vi kan för att genomföra detta som vi tror på men vi behöver bli fler som direkt och indirekt deltar i det här arbetet. Alla som delar Centerpartiets värderingar är välkomna att bli medlemmar oavsett om du vill arbeta aktivt och publikt, internt bakom kulisserna eller enbart genom att betala in medlemsavgift.

Sverige behöver mer närodlad politik, Centerpartiet behöver dig!

Så här ansöker du om medlemskap som räcker hela 2022:
Skriv Centerpartiet (mellanslag) personnummer (mellanslag) mejladress och  skicka till 726 72 så får du en avi på 150 kr hem i brevlådan eller swisha samma summa till 123 421 85 33 skriv ditt personnummer, mejladress och bli medlem direkt!

sol-has-bg

Senaste nytt

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.