För vandaler har jag andra sysselsättningar

Till er som lagt ner ett tungt och tidskrävande arbete på Strandpromenaden och omgivande områden under helgen: starkt jobbat! Om ni lämnar staden och kommer ut till landsbygden så finns det hur mycket liknande arbete som helst som ni kan få utföra utan att någon blir arg på er.

I stället för att riva ner lyktstolpar kan ni få hjälpa till med att fälla träd eller sly i skogen vilket ger minst lika mycket motion och i stället för att riva upp underlaget på promenaden kan ni få rensa skogsdiken eller varför inte byta klädsel på någon ladugård vilket väl ungefär är lika arbetsamt.

För de som är mer intresserade av att kladda med hjälp av olika målarburkar så finns det ett skriande behov av hjälp med olika former av målningsarbeten såsom hus, ladugårdar med mera. De enda personerna vi skulle ha svårt att placera är de som med stenar och andra tillhyggen slagit sönder busskuren vid Ålandsvägen men kanske skulle mattpiskning vara ett alternativ för att bli av med ilskan och aggressionen.

Det fina i kråksången är ju att ni inte verkar ta något betalt för ert arbete. Det är ju rena drömmen för oss som dagligen sliter i anletes svett och skulle uppskatta er styrka, energi och kreativitet. (Hm, jag måste nog förhandla med facket om det där...)

Torsten Torstensson
Forshälla
Medlem i LRF och (C)

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Gå till profilsidan för $userIdentityName
    1000