Vad vill vi

Alla människors lika värde och rättigheter är grunden för Centerpartiets politik. Vi står för verklighetsförankring och vill ge lika förutsättningar för alla.

Centerpartiet står för att alla människor har samma rättigheter och värde, oavsett ursprung, religion, kön eller sexuella tillhörigheter. Dessa värden har under ett antal år varit självklara för oss i Sverige och i andra länder. Ingen ska behöva känna rädsla för att utöva sin religion i Sverige. Alla ska känna samma trygghet i sina hem, på jobbet och i det offentliga. Tryggheten i samhället är viktigt.

sol-has-bg

I detta program redovisar Centerpartiet i Uddevalla ett antal frågor som vi vill prioritera i vårt arbete under den kommande mandatperioden. Vi står för stabilitet och verklighetsförankring och vill ge lika förutsättningar för alla.

I meny till höger hittar du det kommunala hamdlingsplanen i detalj.
Du kan även ladde ner det kommunala handlingsprogrammet här. Ladda ner , 1.6 MB.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.