Trafiksituationen vid Medskog måste lösas

Frågan om trafiksituationen vid Medskog är just nu på de flestas läppar. Köer som sträcker sig långt in på parkeringsplatserna och besökare som får vänta i timmar för att ta sig hem. Situationen är ohållbar och en lösning måste till.

Att trafiksituationen vid Medskog idag har stora brister är det nog ingen som har missat. Centerpartiet delar allas frustration fullt ut gällande trafiksituationen vid Medskog. Problemet är att detta ligger på Trafikverkets bord.

– Dagens situation är ohållbar och allt annat än tryggt, förändringar måste göras, säger Anton Stark som kandiderar till kommunfullmäktige för Centerpartiet.

– Vi behöver omgående starta en dialog mellan Trafikverket, Region Gävleborg och fastighetsägare på Medskog samt butikerna. Detta är ett akut problem och vi i Centerpartiet vill göra allt vi kan för att få till en lösning, säger Caroline Schmidt, oppositionsråd (C).

Centerpartiet kommer se till att sätta press på Trafikverket för att få till en lösning. Detta är ett behov som borde anses vara akut. Vi kan inte fortsätta ha denna trafiksituation utan även Trafikverket måste inse faktum, vi behöver en trygg och hållbar trafiksituation vid Medskog.