Ljusdal
Centerpartiet lokalt
  • / Kretsnyheter

Kretsnyheter

 

Till alla medlemmar i Ljusdals kretsen

Kretsnyheter

Jag få tacka alla för fortsatt förtroende och nu är jag inne på mitt tredje år som ordförande.

Vi har en bra styrelse och vi har alla fokus nu på valet i höst. Vi har planerat in konferenser som vi skall ha och lägga upp valarbetet. Vi har nya namn i styrelsen och vi är mycket glada över att Martin Bjelke och Ann-Catrin Stolt vill vara med och påverka.

Vår CUF medlem William Wåhlbeg är också en kille som vill vara med och påverka i politiken efter valet. Vi har bra förutsättningar och kompetenta politiker in i kommunpolitiken 2019. Vi känner i magen att vi kommer att behöva flera för att besätta platser efter valet. Kanske just du vill vara med och påverka inom något område, hör av dig till oss i såfall

Det är svårt att nå ut till alla med information och vi gör vårt bästa för att lägga ut information på hemsidan, facebook och gruppmail. Vi har också en mailadress som man kan skriva till om man inte vill direkt till någon i styrelsen:

ljusdal@centerpartiet.se

Ha en fortsatt bra vår och tveka inte att höra av dig om det är något, smått som stort.

Jaana Hertzman Ordf.

Vice ordf och gruppledare Ulf Nyman

ulfnyman@spray.se

Vill du veta mer gå in på centerpartiet.se/ljusdal

Vi vill verkligen att du hör av dig om du vill säga något till vem som helst av oss.

Styrelsen.

 

 

Här ser vi några bilder från en mycket god och trevlig grillafton som kretsen bjudit in till.

Vi var 17 st. som hörsammat inbjudan om grillafton och kallelsen både till krets och gr.möte. Jörgen och Gunilla Brink skötte som vanligt om att vi fick mycket gott att stoppa i oss från grillen, samt kaffe med hembakat efter maten.

Föne Idrottsplats lyste med både sol och värme så vi kunde sitta ute och trivas. Vi får tacka John Nyman som ordnat så vi kunde vara i Föne och för några historier om "Stor Gunnar"


Brynsågen Los

Våra tre talare på åCenterkretsens årsmöte i Ljusdal William Våhlberg, Björn Brink och Sören Görgård