Göteborg
Centerpartiet lokalt

Magnus Palmqvist


Magnus Palmqvist är ledamot i distriktsstyrelsen

Jag gick med i Centerpartiet sommaren 2018 för att då var ett antal händelser som fick mig att fundera på vart Sverige var på väg. Jag kom fram till att det dags för mig att lämna soffan och börja ta en aktiv del i arbetet att göra vårt samhälle mer grönt och liberalt.

Jag är utbildad intensivvårdssjuksköterska och har arbetat min övervägande tid inom Barnintensivvård, men nu arbetar jag med strategisk lokalplanering inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Jag brinner för det lokalproducerade, vilket får till följd att min fru och jag kan göra inköpsrundor till producenter för att fylla bilen med det bästa som svenskt jordbruk kan erbjuda.

Jag är född i Göteborg och har bott i stort sett hela mitt liv här. Jag älskar Göteborg men det finns så mycket som vi kan göra för att det skall bli ännu bättre. Vår stad skall bli en inkluderande stad där människor vill och kan bo kvar.

Kontakta Magnus Palmqvist

Kontakta Magnus

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....