Cecilia Haraldsson

Personbild


  • Ersättare i styrelsen för Göteborgs Energi AB

Cecilia är i grunden ekonom och har en bred yrkeserfarenhet från näringslivet, bland annat som managementkonsult. Från det kan Cecilia kan bidra med en bredd av olika kompetenser till Göteborgs Energi som är ett av Göteborgs Stads största bolag med flest anställda och viktiga verksamheter inom energiproduktion, strategiskt klimatarbete, digital infrastruktur och strömförsörjning.

Cecilias näringslivsbakgrund men också kompetens inom strategisk utveckling och processledning kommer att vara viktig för att utveckla och stärka Göteborgs Energi som bolag och deras viktiga verksamheter. Som ett kommunalt bolag har Göteborgs Energi både ett samhälls- och ett resultatansvar. Där kommer Cecilia som Centerpartiets representant i styrelsen för bolaget kunna driva på för Centerpartiets miljö- och energipolitik men också bidra med näringslivsperspektiv och kompetens inom verksamhetsledning.

Kontakta Cecilia Haraldsson

Kontakta Cecilia

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.