Ajsela Bruncevic

Personbild


  • Ersättare i Göteborgs Hälso- Sjukvårdsnämnd

Ajsela är ersättare för Centerpartiet i Hälso- Sjukvårdsnämnden i Göteborg. Hon har sedan tidigare haft regionala uppdrag som ersättare i styrelsen för James Dicksons Stiftelse. Hon är även förtroendevald i Göteborgs Stad och är bland annat vice ordförande för SDN Majorna-Linné där. Ajsela brinner för välfärdsfrågorna och arbetar bland annat för en tillgänglig, högkvalitativ och nära vård i hela Göteborg. I hälso- sjukvårdsnämnden kommer hon att arbeta med flera olika viktiga frågor inom sjukvårdområdet.

Att ha kedjan mellan region och kommun tror vi är viktigt för att värna kvalitét, service och ekonomisk förvaltning i hela vårdkedjan. Där kan kopplingen mellan t.ex äldreomsorg, primärvård och specialistvård vara betydelsefull för våra seniorer och deras anhöriga men också andra personer i behov av bra vård. Här är Ajsela en nyckelspelare och kommer att arbeta hårt för att implementera Centerpartiets hälso- sjukvårdspolitik.

Ajsela är professionellt utbildad jurist men har också arbetat inom förskola och grundskola som lärare.

Kontakta Ajsela Bruncevic

Kontakta Ajsela

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.