Karin Östring Bergman

Personbild


  • Ledamot i Beredningen för folkhälsa och social hållbarhet
  • Styrelseledamot för ALMI Företagspartner Väst AB
  • Styrelseledamot för ALMI Invest Västsverige AB
  • Nämndeman i Förvaltningsrätten i Göteborg
  • Nämndeman i Hovrätten för Västra Sverige
  • Ledamot i styrkommittén för Kattegatt-Skagerak

Karin har varit aktiv i Centerpartiet sedan 1994. Under dessa år har hon haft uppdrag i Bjuvs kommun, Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och Riksdagen. Hon är utbildad maskiningenjör från Högskolan i Kristianstad och är soloföretagare som teknikkonsult inom fordonsindustrin. Karin är gift, har två barn och bor i Backa på Hisingen. Hennes fritidsintressen är trädgård och handarbete.

Hon har under förra mandatperioden varit ledamot av regionfullmäktige och ersättare i regionutvecklingsnämnden. Karin brinner för jämställdhet och företagande, i synnerhet kvinnligt företagande och har också haft styrelseuppdrag i ALMI Väst. Hon har tjänstgjort i Riksdagen som ersättare för riksdagsledamot Rickard Nordin för två mandatperioder sedan och är dessutom engagerad med olika uppdrag i Studieförbundet Vuxenskolan.

Kontakta Karin Östring Bergman

Kontakta Karin

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.