Louise Pettersson

Personbild


  • Ersättare i styrelsen för Stiftelsen Bohusläns Museum

Louise är ersättare i styrelsen för Bohusläns Museum som finns i Uddevalla. Bohusläns Museum belyser, vårdar och berättar om Bohusläns historia inom kultur, samhälle, näringsliv, utveckling, matkultur och liknande. Bohusläns Museum drivs i stiftelseform av Västra Götalandsregionen och ingår i dess kulturverksamhet som faller inom ramen för regional utveckling.

Som utbildad inom kulturarv har Louise en stor kännedom för kulturarvsfrågor. Tillsammans med Fyrbodalscenterns Inga Göransson som är ordförande i museistyrelsen i så representerar hon Centerpartiet i styrelsen för Bohusläns Museum och arbetar med dess viktiga verksamhet.

Följ Louise på Instagram:

  • louise_pettersson
  • #Kulturtanten
Kontakta Louise Pettersson

Kontakta Louise

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.