Mats Brännström

Personbild


  • Ersättare i styrelsen för Stiftelsen James Dicksons Minnesfond

Mats Brännström företräder Centerpartiet i styrelsen för Stiftelsen James Dicksons Minnesfond. Stiftelsen arbetar med att ge stöd till rekreation, fritidaktiviteter, socialt umgänge eller kulturell fritidssysselsättning för personer i behov av ekonomiska medel. Invånare i Göteborg har enligt stiftelseurkunden förtur till medel ur fonden men vem som helst i behov av stöd kan ansöka.

Mats representerar Centerpartiet i stiftelsens styrelse. Han har en lång erfarenhet som engagerad i Centerpartiet och har bland annat suttit i styrelsen för Angereds Närsjukhus samt varit distriktsordförande för Centerpartiet i Göteborg. Mats arbetar profesionellt som IT-samordnare och brinner för digitalisering i välfärden och hälso- sjukvården. Han har en bred kompetens inom digitaliserings- och IT-politiken vilket är viktigt för omställningen inom vården men också för digital infrastruktur i hela landet.

I Stiftelsen James Dicksons Minnesfond kommer Mats att arbeta med att ge möjligheter och resurser till de som är i behov av stöd, för rekreation, nöje och fritid vilket är viktigt för social hållbarhet, folkhälsa och samhällsgemenskap. Där har Stiftelsen en viktig roll vilket Mats som vår företrädare i dess styrelse kommer att kunna säkerställa och bidra med nya perspektiv.

Kontakta Mats Brännström

Kontakta Mats

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.