Göteborg
Centerpartiet lokalt

CUF Göteborg

Personbild


Marcus Fredberg, ordförande för CUF Göteborg

Centerpartiets Ungdomsförbund är ett grönt och liberalt ungdomsförbund. Vi tror på alla individers egna rätt att välja hur man vill leva sina liv. Vi tror på en fri värld där människor bor var de vill, arbetar med vad de vill, blir vad de vill och älskar vem de vill; utan att stater och politiker lägger sig i. Vi tror inte att staten ska styra individen. Vi tror på dig som människa och din egna vilja, kapacitet och möjlighet till självförverkning. Vi arbetar för:

  • Mer frihet
  • Öppnare gränser
  • Bättre miljö

CUF Göteborg har medlemsaktiviteter ungefär två (2) gånger varje månad. Om du är intresserad av CUF:s politik, verksamhet eller organisation är du varmt välkommen att delta.

Vill du bli medlem i CUF? Gå in på cuf.se/bli-medlem och lös ditt medlemskap redan idag!

 

Styrelse för CUF Göteborg 2019-2020:

Marcus Fredberg, ordförande

Zackarie Mahmoud, vice ordförande

Anna Janhäll, ledamot i styrelsen

Filip Lönnqvist, ledamot i styrelsen

Carl Adamsson, ledamot i styrelsen

Jakob Olsson, kassör och ledamot i styrelsen

Kontakta Marcus Fredberg

Kontakta Marcus

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Error: 400 Bad Request for URL https://graph.facebook.com/centerpartietgoteborg/posts?access_token=EAADQSbv0yUMBAAs2ZBgya6FL4tZBGvMe4nqSJn2nrZBzgi3C08BqhSBnb4bFbkQ9gM8FOiWoZBp9ZAWtvChXmtPQrQBPpFb1lPStFqz549P56vG26F0Fv6FtqdqW5ZCflHOXEqsBdrRZBjzZBU7CZAOVQGqcsKQ0UNJkZD&limit=5&fields=id%2Cmessage%2Cdescription%2Ccreated_time%2Cfrom%2Cfull_picture%2Cshares%2Ccomments.limit%280%29.summary%28true%29%2Clikes.limit%280%29.summary%28true%29 Gick inte att hämta senaste Facebook-listning.