centerkvinnorna delar ut guldklövern

En årlig tradition för Centerkvinnorna är att dela ut Guldklövern till en företagande kvinna. Detta år är det Kinna Skoglund som tilldelats Guldklövern i Göteborg för sitt inspirerande arbete och samhällsengagemang.

Varje år på Internationella kvinnodagen hyllar Centerkvinnorna en kvinna som utmärkt sig inom den lokala företagsvärlden. I år är det Kinna Skoglund som tilldelas Guldklövern i Göteborg för sitt inspirerande arbete och sitt samhällsengagemang.

Kinna Skoglund

Centerkvinnorna i Göteborg vill uppmärksamma Kinna Skoglund med en Guldklöver på Internationella Kvinnodagen 2017 för att hon är en inspirerande kvinna med enorm drivkraft och stor kärlek för utsatta barn och ungdomar. Kinna Skoglund har tagit initiativ till rörelsen #vistårinteut som arbetar med att förbättra situationen för ensamkommande barn och unga samt Schyssta Kompisar som erbjuder en trygg plats för ungdomar som känner sig ensamma eller upplever mobbning och utsatthet. Hon är även ansvarig för utveckling och organisationsprocesser på Karriär-Kraft Service och styrelseledamot i flertalet sociala företag med affärsidé att vägleda människor att utvecklas och växa utifrån sina egna förutsättningar.

Centerkvinnorna i Göteborg

Carolina Odén, ordförande

 

Vill du veta mer om Kinnas arbete kan du klicka på länkarna nedan.

#vistårinteut

Läs mer här.

Schyssta Kompisar

Läs mer här

Karriär-Kraft Service

Läs mer här