Välkommen David - ny verksamhetsutvecklare!

Vi stärker upp bemanningen och kan presentera vår nya verksamhetsutvecklare - David Bernardi.

Hej David! Vem är du?

Jag är en halvitaliensk göteborgare med rötter i både Toscana och Dalsland. Jag har spenderat tio år i Norge, mestadels i Oslo, men har även bott på Svalbard periodvis. Det jag brinner mest för politiskt är att hela Sverige ska leva och frodas, och rätten att få välja själv hur man vill leva.

Vad kommer du att jobba med för Centerpartiet Göteborg?

Jag kan skämtsamt förklara det som att jag jobbar med att ”släcka bränder”, i den bemärkelsen att jag gör mycket olika saker och hjälper till på många håll för att sammansvetsa distriktet. Jag kommer primärt att arbeta för att stärka våra medlemmar och bygga upp distriktet. Jag kommer också jobba med att hjälpa och stärka våra förtroendevalda, så att vi på bästa sätt kan föra Göteborg framåt!

Vad har du gjort innan?

Jag har en akademisk bakgrund inom internationella relationer, och är även utbildad journalist.

I mitt arbetsliv har jag jobbat inom restaurangbranschen i 15 år, och varit allt från diskplockare (”nisse”), till nattklubbschef. Jag har även haft ett internship på NRC (Norwegian Refugee Council) under ledning av Jan Egeland.

Vad ser du mest fram emot?

Att få lära känna medlemmarna och centerpartister runt om i landet, och få ta del av alla idéer och tankar som finns hos oss. Alla kan alltid bidra med det de är bra på, och i sann liberal anda, är individen viktigast.

Vad hoppas du kunna tillföra till Centerpartiet Göteborg?

Jag hoppas att kunna tillföra glädje och god stämning. Att man ska kunna komma till mig och ta en kaffe och prata politik, men också ordna aktiviteter och kampanjer och stärka vårat lag.

Till sist, kan du berätta lite om vad du gör på fritiden?

För en månad sedan blev jag pappa till lilla Gustav, så min fritid spenderar jag gärna med min sambo och honom. Jag är extremt intresserad i mat och vin, och lagar gärna mat varje dag. Sedan är jag väldigt glad i fotboll. Hjärtat klappar för AS ROMA i Italien, och här hemma för GAIS.