AnnaSara Perslow

Personbild


Göteborgs kommun:

  • Ledamot i kommunfullmäktige
  • Ordförande i Park- och naturnämnden

Västra Götalandsregionen:

  • Ersättare i regionfullmäktige
  • Ledamot i Göteborgsoperans styrelse
  • Ledamot i Stenebyskolans styrelse

Jag är Centerpartist för att jag tror på alla människors lika värde, och att alla har både rättighet och skyldighet att bidra till Sveriges välfärd.

Mina profilfrågor cirkulerar kring: näringsliv, hela Sveriges rätt att leva samt äldrefrågor.

Jag mår allra bäst där jag kan var med och möta behov och efterfrågan och vill aktivt hitta lösningar på framtidens utmaningar. Min bakgrund är huvudsakligen inom mötesskapande och kommunikation, där mina styrkeområden är strategi, PR, nätverkande, affärs- och organisationsutveckling.

Eftersom jag är resultatorienterad är det en självklarhet för mig att vara del av både den strategiska och den operativa delen av det politiska arbetet. Jag vill göra skillnad, och jag mår som allra bäst när jag får vara med, mitt i smeten, inspirera och coacha.

Så snart jag kan tar jag med mig familjen och åker till Dalsland, där mitt hjärta hör hemma.

Följ mig:

Kontakta AnnaSara Perslow

Kontakta AnnaSara

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.