Maria Abrahamsson

Personbild


Maria Abrahamsson är ledamot i distriktsstyrelsen.

Mitt politiska intresse har följt med mig hela den krokiga väg som tagit mig från uppväxten i östra Småland, via Jönköping, Uppsala, Umeå, Uppsala igen, USA och till Lunden i Göteborg. där jag numera bor.

Mitt engagemang har alltid grundat sig i att människan måste sättas i centrum, oavsett om det handlar om utbildning, stadsbyggnad eller hållbarhet. I dessa tider är det extra viktigt att försvara frihetliga värden och gjorda landvinningar gentemot auktoritära och totalitära strömningar. Hållbarhet har alltid varit viktigt för mig och det är ingen slump att min forskning handlar om solenergi och hållbara material.

Fritiden ägnas bland annat år friluftsliv, med eller utan kamera i handen, träning och då och då musicerande.

Kontakta Maria Abrahamsson

Kontakta Maria

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.