Anna Andersson

Personbild


Sekreterare kretsstyrelsen

Ledamot Fullmäktige

Ledamot Barn och utbildningsnämnden

Ledamot Barn och utbildningsnämndens utskott/Förskola, grundskola och fritidshem

Jag bor i Heberg med min familj och är auktoriserad redovisningskonsult, har drivit redovisningsbyrå sedan 2008. Maken driver ett enbils-åkeri och det är jag också delaktig i.

Mitt första uppdrag för Centerpartiet fick jag 2013, i kultur och fritidsnämnden och sedan valet 2014 är det barn och utbildningsnämnden som engagerar mig.

Mina hjärtefrågor är utbildning, bibliotek, företagande och miljöfrågor. En likvärdig skola i hela kommunen är en av mina viktigaste frågor. Jag tycker även det är viktigt att kommunen tar ansvar för ekonomin i dessa tider och tar hållbara beslut. Arbetet med ett fortsatt livskraftigt näringsliv i Falkenberg är centralt för mig,  företagen är vår starkaste motor i kommunen.

Kontakta Anna Andersson

Kontakta Anna

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.