Vem är Jenny Axelsson?

 

Ett personporträtt med Centerpartiet i Halmstads kommunråd och förstanamn på kommunlistan - Jenny Axelsson! Lär känna vem Jenny är, vad hon brinner för och varför hon kandiderar i valet: precis här under!

#framåt

sol-has-bg sol-light-text

Framåt för Halmstad!

 Centerpartiet i Halmstad har valt att presentera ett par av våra kommunkandidater med olika personporträtt.

Först ut är Centerpartiet i Halmstads förstanamn på kommunlistan: Jenny Axelsson, som är kommunråd för Centerpartiet och ordförande i samhällsbyggnadsutskottet.

Jenny kommer ursprungligen från Värmland och brinner för bostadsfrågor och samhällsutveckling. Hon bor i Simlångsdalen och tror på ett Halmstad med orter som växer på bredden och en stadskärna som växer på höjden. Laktris, hundar och musik står på favoritlistan.

Knappt ett år sedan tillbaka fick hon frågan om hon ville ta över stafettpinnen som Centerpartiets kommunråd här i Halmstad. Men kändes det självklart hela tiden? Och varför blev det Centerpartiet? Vem är den där Jenny Axelsson som sitter på andra våningen i Rådhuset egentligen?

Frågorna bortom partibeteckning och titel är egentligen många.

För att introducera Jenny närmare så får du en unik möjlighet till detta spännande personporträtt om vilka Centerpartiets kandidater i Halmstad är - som söker ditt förtroende att få utveckla hela Halmstad.

Häng med!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.