Lars-Roland Svensson (11)

Personbild


Plats 11. på Kommunlistan, Centerpartiet i Halmstad

 

Tryggheten för Halmstad framåt!

Den nionde september står vi inför ett avgörande vägval: Sverige får inte klyvas.

Klyvas mellan den som har ett jobb och den som saknar ett. Den som är född i Sverige och den som precis kommit hit. Mellan stad och land, mellan framtidstro och hopplöshet.

Centerpartiet tror på ett hållbart och miljövänligt Sverige, Halmstad och Oskarström med närodlad politik. Vi är ett grönt, frihetligt och jordnära parti. Vi vill skapa en landsbygd som är spänstig, företagsvänlig och med goda kommunikationer.

Jag vill vara med och skapa trygghet för alla. Om tryggheten försvinner går samhället sönder. Alla människor har lika rätt och värde, tryggheten är väsentlig för ett bättre samhälle. Invånarna i både Halmstad och Oskarström ska känna att rätt insatser görs för trygghet och ordning. Genom långsiktiga, strategiska och modiga beslut kan makten måste komma närmre dig som invånare - och tryggheten ökas i hela landet.

Jag vill också tillvara de äldres perspektiv i samhällsplaneringen för att öka välmående och hälsa. Tryggheten handlar nämligen också om vården; att veta att man får hjälp och stöd när man behöver det. Mitt Halmstad håller ihop och tar ansvar för alla invånare.

Jag är din röst för makten närmre dig, en närodlad politik och att tryggheten är närvarande - i hela Halmstad!