Välkommen på

Jenny Axelssons politiska sommartal!

Plats: Kafé Rotundan, Norre Katts Park

När: Tisdagen den 7:e augusti, 14-16

sol-has-bg sol-light-text

Den 7:e augusti kommer Centerpartiet i Halmstads kommunråd och toppnamn på kommunlistan Jenny Axelsson att hålla ett politiskt sommartal på Kafé Rotundan, Norre Katts Park!

Alla politiska partier får möjlighet att låna Kafé Rotundans scen där toppnamnet får möjlighet att hålla ett politiskt sommartal om sin vision för Halmstad och förslag för hur vi ska utveckla vår kommun - som Almedalstalen fast lokalt.

Givetvis hoppas vi på god uppslutning bland våra centerpartister men också halmstadsborna! Ta med dig barnen, hunden eller familjen och kom och lyssna till Jennys spännande tal om hur vi vill föra Halmstad framåt.

Klockan 14.00 börjar Jenny tala så det blir en perfekt eftermiddagsaktivitet för hela familjen. Det finns möjlighet att köpa fika och vi kommer även att arrangera allsång och frågesport.

Varmt välkomna!

 

Frågor?

Vänligen kontakta Centerpartiet i Halmstads valsamordnare Adam Garneij på endera telefon/sms via 073-808 72 01 eller adam.garneij@centerpartiet.se.

Gzim Ramadani
Ordförande i Kretsstyrelsen Ledamot i Kommunfullmäktige Ersättare Utbildnings- och Arbetsmarknad...
${contact.name}

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.