Mari-Louise Millis Wernersson, Falkenberg, Ledamot i Partistyrelsen


sol-has-bg sol-light-text

Re(c)ept för Sverige framåt


För att ta Sverige framåt krävs det rätt recept för växande företag, trygghet i vardagen och renare miljö. Jag vill här presentera mina och Centerpartiets recept för att utveckla Sverige. Det behövs förändring för att lösa dagens utmaningar. Jag vill bidra med det som jag kan.

Jag vill öppna dörrar så fler får jobb och kan bidra till välfärden. När andra skapar otrygghet och ställer människor mot varandra vill jag och Centerpartiet se människors potential och skapa medmänsklighet. När andra partier blundar för klimathotet vill vi skapa nya gröna jobb och stimulera miljövänliga bränslen så vi kan fortsätta resa.

Efter tolv år som kommunråd driver jag en handlingskraftig politik i Centerpartiets partistyrelse. För att Sverige ska stå starkt behöver vi engagerade politiker och mitt mål är att nå konkreta resultat i rikspolitiken på samma sätt som jag gjort i Falkenberg.

Jag är glad i mat och det är också ett område jag arbetat mycket med i politiken. Vi är stora matproducenter i Halland och Falkenberg blev i våras som första kommun prisat av White Guide i kategorin ”Årets värt en resa”.

I valrörelsen 2018 valde jag att kombinera politik med att bjuda på några av mina favoritrecept. Jag hoppas kunna inspirera dig både till god mat och till en politik som kan göra skillnad på riktigt. Hoppas du gillar du det du läser.

Mari-Louise Wernersson
Ledamot i Partistyrelsen

Nyheter • Recept på Ingefärashot

  Idag tänkter jag bjuda på ett recept på en riktigt bra morgonrutin – en ingefärashot!
  Read more


 • Landsbygden är inget särintresse
  Det som behöver skyddas ska skyddas men vi vill ta bort det generella förbudet.
  Read more


 • Ja, vi vill låta fler få bygga strandnära på landsbygden!
  Det finns en dubbelmoral i strandskyddets nuvarande utformning. Läs nedan svar på en insändare som publicerades i HN.
  Read more


 • Torkan: Alla behöver dra sitt strå till stacken

  Nu behöver vi alla stötta våra svenska bönder som har stora bekymmer i torkan. Vår livsmedelsproduktion är jätteviktig för hela Sverige. Här är mina tankar:
  Read more


 • Varför jagas familjeföretag på landsbygden?
  För Centerpartiet är det oacceptabelt att staten och myndigheterna lägger ytterligare pålagor på de småföretagare som försöker få Sverige att växa.
  Read more