Hillevi bengtsson Fick pris

för sitt ledarskap på internationella kvinnodagen

Foto på prisutdelningen

Hillevi Bengtsson på Laurentiuskliniken prisas för sitt viktiga arbete för den nära vården. Från vänster Ann-Margret Kristensson, Monica Hansson, Hillevi Bengtsson och Mari-Louise Wernersson. Foto: Anki Enevoldsen

 

- Hillevi Bengtsson är en bra chef och utvecklar verksamheten. Det är viktigt att det finns förebilder, säger Mari-Louise Wernersson från Centerpartiets distriktsstyrelse som tillsammans med Centerkvinnorna i Halland delar ut priset.

I dag på internationella kvinnodagen fick Hillevi Bengtsson tårta och diplom för sitt framgångsrika arbete med Laurentiuskliniken. Hon har lyft vårdcentralen och har nu alla tjänster bemannade.

- Tillgängligheten har ökat och väntetiderna minskat för de cirka 9 000 personerna som är listade på Laurentiuskliniken, säger Monica Hansson från Centerkvinnorna.

Precis som Laurentiuskliniken arbetar Centerpartiet för att vården ska vara nära, ha hög tillgänglighet och kontinuitet.

- Vårdvalet bidrar till att alla har möjlighet att välja vårdgivare och lista sig där man vill. Hillevi Bengtsson har visat prov på ett gott ledarskap som bidragit till att de som behöver har möjlighet att träffa samma person från gång till gång. Det vill vi uppmärksamma, säger Monica Hansson.