Oktoberrapporter från Centerpartiets praktikanter i London och Washington, D.c.

Den politiska hösten har varit händelserik i både Washington och London. Följ länkarna för att läsa rapporter från Centerpartiets utsända praktikanter!

Emanuel Örtengren, Centerpartiets praktikant på Center for Transatlantic Relations i Washington, skriver om hur lokala företrädare i städer och delstater kliver fram när president Donald Trump vänder Parisavtalet ryggen, men att klimatarbetet i USA fortsatt befinner sig i uppförsbacke. Vad kan göras på lokal nivå? Vad kan den svenska regeringen göra för att sätta press? Läs hela rapporten. , 227.9 kB.

Eric Lundvall, Centerpartiets praktikant hos vårt systerparti Liberal Democrats i London, skriver om hur Brexit fortfarande ligger som en filt över det brittiska politiska landskapet. Hösten i Storbritannien präglas precis som i Sverige av partikongresser, och tvivlet på premiärminister Theresa May ökar samtidigt som det går rykten om att EU:s Brexitförhandlare är i kontakt med oppostionsledaren Jeremy Corbyn. Läs hela rapporten. , 115.8 kB.