Februarirapporter från Centerpartiets utsända praktikanter i Washington, D.C., London och Bryssel

Marlene Wiklund rapporterar om den amerikanska budgetprocessen och nedstängningarna, Mårten Viberg rapporterar om svenskars vardagliga orosmoment i Storbritannien när Brexit närmar sig med stormsteg, och Robert Steffens och Matilda Kylefors rapporterar om Europaparlamentets fulla agenda när EP-valet rycker närmare.

Nedstängningar och låsningar har blivit en naturlig del av den amerikanska budgetprocessen - men den senaste nedstängningen var ovanligt lång och har fått allvarliga ekonomiska konsekvenser för både det amerikanska samhället och enskilda individer. Läs hela rapporten från Washington, D.C. här. , 201.9 kB.

Mars är här och för Storbritannien betyder det att datumet som landet har inväntat i över två års tid är mindre än en månad bort. Ungefär 100 000 svenska medborgare är bosatta i Storbritannien, och för dem är Brexit synnerligen något som berör deras vardag. Läs hela rapporten från London här. , 117.6 kB.

Arbetet i Europaparlamentet går på högvarv för att städa av lagstiftning innan parlamentet stänger inför EP-valet. Allt från djurskydd och livsmedelssäkerhet till Brexit och Venezuela är på tapeten, och denna rapport ger en sammanfattning av vissa av de ärenden som ligger på parlamentarikernas bord. Läs hela rapporten från Bryssel här. , 130.3 kB.