6. Jan-Olof Persson

Bild

Politiska uppdrag: Ersättare i samhällsbyggnadsnämnden.
Arbete: Byggnadsingenjör som gått den långa vägen från arbetsledare till företagsledare. Idag verksam på familjens skogsgård. 
Hjärtefrågor: Jag vill verka för ett samhälle där alla kan känna framtidstro och trygghet, där känslan av stolthet över vår hembygd är stark. Jag vill arbeta för en levande landsbygd där förutsättningar för företag, arbete och bra boende finns. Att skapa bra förutsättningar för våra barn och unga är viktigt och angeläget. 
Beskriv dig själv: Make, pappa, svärfar, morfar och farfar. Älskar dom alla. Jag är arbetsam, uthållig och engagerad. Bärande värderingar är allas lika värde, jämställdhet, omtanke, samverkan och trygghet.
Fritidsintressen: Jag gillar att jobba. I naturen samlar jag inspiration och kraft genom promenader, jakt, skogsskötsel eller en tur med de nordsvenska hästarna. Jag gillar att köra bil.
Kommundel: Lommaryd

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.