Mörbylånga
Centerpartiet lokalt

9. Per-Olov Johansson

Per-Olov Johansson kandidatbild


"Jag vill att Mörbylånga kommun ska forma tillåtande miljöer för företagande och att kommunens förvaltning ska vara en arbetsplats där alla känner sig uppskattade och behövda."

Jag heter Per-Olov Johanson, är 59 år och bor med min sambo i Gårdby. Jag har tre barn som är stora och utflyttatde. Jag är egen företagare sedan 22 år tillbaka.

Mina uppdrag som konsult varierar men är till största del hur man packeterar och hanterar information. Information kan vara beslut och hantering av beslut som uppföljning och utvärdering. Mörbylånga kommun måste bli bättre på att hantera tagna beslut. Det är oacceptabelt att demokratiskt tagna beslut inte hanteras på det sätt det är tänkt.

I en organisation med anställd personal måste alla känna sig uppskattade och behövda. Man kan se i många organisationer att chefer är allför operativa och ingen i egentlig mening tar hand om personalen.

Uppskattad personal i en trygg miljö ger trivsel och effektivitet. I Mörbylånga kommun har inga klockor ringt förrän det är för sent. Hög personalomsättning är dyrt och ineffektivt. Kryssar ni mig den 9 september ska jag överföra min kunskap om effektiv organisation och en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och behövda.

Kontakta Per-Olov Johansson

Kontakta Per-Olov

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....