Torsås Kommun måste utvecklas och gå FRAMÅT!

Stefan Nilsson - ny i Centerpartiet

Jag heter Stefan Nilsson och representerar Centerpartiet och är kandidat för Kommunfullmäktige.

Torsås Kommun står inför ett viktigt vägval och det är du som kan göra skillnaden. Jag är egenföretagare och har varit det i 10 år nu. Man arbetar minst 10 timmar om dagen, 6–7 dagar i veckan i 52 veckor om året. En del av tiden får man inget betalt för vad det gäller allt pappersarbete. Jag är inte ledsen för det. Tvärt om. Jag älskar det verkligen. Alla underbara människor man träffar varje dag förgyller min arbetsdag. Jag tror på att ärlighet, pålitlighet och tuffa arbetspass lönar sig i längden. Man visat att man vill något och man ger sig aldrig innan man nått dit man vill. Ingenting är omöjligt. Allt går att lösa till det bästa. Sen ska man inte glömma att jag har ett företag till att ta hand om. En familj med fem barn.

Detta tänket kommer jag ta med mig till Kommunen. Kommunen måste utvecklas och effektiviseras till max. Detta tänk måste jag förmedla. Hur många högt uppsatta gör sig skällslig till den lön de plocka ut? Jag skulle själv inte kunna ta emot så mycket pengar. Jag vill hellre att pengarna går till kommunen och att alla ska få det bättre. Jag arbetar gärna en helgdag lite då och då utan att ta ut en krona extra i lön.

Jag kommer inte se mig som en kommunarbetare utan jag kommer sig mig som den viktigaste länken för att nå kommunens fulla kapacitet. Alla idéer och uträkningar kommer strax innan valdagen.

Rösta på mig: Stefan Nilsson (Centerpartiet) till kommunfullmäktige för att ta Torsås Kommun FRAMÅT!