Välkommen till Vimmerby, Stefan Löfvén!

Vimmerby är en pärla där idoga smålänningar driver och verkar i ett starkt näringsliv och i ett starkt föreningsliv. Men vi behöver statens erkännande och stöd för att kunna utvecklas och gå vidare.

Tyvärr är vi inte hemma när du kommer, vi är på Centerpartiets dag i Visby och låter oss inspireras av Annie Lööf för kommande stordåd i valrörelsen. Vi skriver därför till dig här.

Vår del av Sverige behöver större möjligheter till högre utbildning för att kunna försörja vår lokala arbetsmarknad med kompetens.

Vi saknar också bra infrastruktur och kommunikationer. Vi blev, över alla partigränser, oerhört besvikna när vi inte fick en krona till investeringar i Norra Kalmars järnvägar och vägar de kommande nio åren. Stångådals- och Tjustbanorna måste utvecklas, liksom vårt undermåliga vägnät. Inte minst för den växande turismen.

Vi vill så gärna bidra till utveckling av vår egen och Sveriges framtid. Den regering vi har nu tar inte vara på de goda förutsättningar till utveckling och tillväxt vi har här.

Därför behövs ett nytt lyssnade ledarskap i Vimmerby, i Kalmar län och i Sverige.

Ingela Nilsson Nachtweij
Riksdagskandidat (C)

Leif Larsson
Region/landstingskandidat (C)