• / Nyheter
  • / Gusten Mårtensson - En ny röst i riksdagen

Gusten Mårtensson - En ny röst i riksdagen

Gusten Mårtensson

Gusten Mårtensson - En ny röst i riksdagen

Om lite drygt ett och ett halvt år är det val till riksdagen, regionfullmäktige och kommunfullmäktige. Det kan verka långt till dess men tiden går fort och den som inte är redo riskerar att bli akterseglad. Jag är väl förberedd för valrörelsen och lanserar därför min kandidatur för Centerpartiet i Kronobergs län.

Om jag blir vald till riksdagen kommer jag att arbeta för bättre villkor för småföretagen, som skapar 4 av 5 nya jobb i Sverige.

Mitt politiska fokus riktar sig också mot ett mer miljösmart Sverige där vi måste kunna lämna över en minst lika grön planet till våra barn som den vi fick ta över från våra föräldrar.

Jag kommer även att prioritera politik för ökad trygghet och säkerhet i samhället. Det gäller såväl den militära säkerheten för Sverige som den lokala tryggheten med fler poliser synliga i vårt samhälle.

Det är nu upp till medlemarna i Centerpartiet att vara med och påverka vem de vill ska leda laget i valrörelsen mot riksdagen 2018. Jag hoppas du vill följa med på resan, för hela Kronobergs bästa!

Gusten Mårtensson C, Älmhult.

Riksdagskandidat