Aron inspirerade under länets valupptakt

Aron Anderson genomförde ett inspirerat framträdande under valupptakten


Att övervinna svårigheter och aldrig ge upp har varit ett mantra genom livet för den rullstolsbundne äventyraren och föreläsaren Aron Anderson från Täby.

Det har tagit honom både till Sydpolen och till toppen av Kebnekaise - upplevelser som få får vara med om i livet.

Om detta berättade Aron både inspirerat och sakligt när han gästade valupptakten för centerpartiet i Kronoberg i Grimslövs föreningslokal tisdagen den 5 juni.

–Jag hoppas att min berättelse ger er inspiration inför valet i höst. Man ska aldrig sluta kämpa för att nå sina mål, sa Aron, som fick stora applåder efter sitt drygt timslånga framträdande.

Och visst blev valupptakten med 70-talet närvarande från hela länet hellyckad.

Värdarna Elizabeth Peltola och Thomas Haraldsson hade en mycket bra genomgång av läget i varje kommun i länet och Sven Sunesson ställde bra frågor kring alla de aktiviteter som har blivit genomförda och kommer att genomföras inför valet. Dessutom presenterade sig tvåan på riksdagslistan i Kronoberg, Gusten Mårtensson, både sig själv och den politik som ska ge centerpartiet en valframgång.

–Det känns bra att vi står fast vid våra grundinställningar vilket jag också tror kommer att gynna oss i valrörelsen, sa Gusten.

Utöver det politiska budskapet bjöd Vislanda-duon Mats Nilsson och Kjell Magnusson på musikalisk underhållning med ett underliggande politiskt budskap. Och Mats genererade många skratt när han drog sina historier!

Summa summarum - Helen Spännari kan bocka av ytterligare en välorganiserad och inspirerande valupptakt!

Många välkända profiler runt borden i Grimslövs föreningslokal

Gusten Mårtensson presenterade sig

Elizabeth Peltola och Thomas Haraldsson var värdar i Grimslöv