Östergötland
Centerpartiet lokalt
  • / Utbildningar

Utbildningar

Under januari 2018 kör vi en sista omgång av utbildningar Steg 1 i politik respektive kommunikation.

Har du inte varit med på Steg 1- utbildningar tidigare så kommer nu en ”sista chans”: Vi kommer att köra Politik, steg 1 och Kommunikation, steg 1 i januari 2018.

En bra grundutbildning om du vill veta mera, funderar på att kandidera eller ge dig in i den politiska debatten. Det är också trevligt att få diskutera med andra Centerpartister från olika delar av Östergötland.

Politik respektive kommunikation görs parallellt i två olika grupper så vill du gå båda får du vika två dagar i januari för detta.

Läs mera här och anmäl dig gärna före jul!

Politik 1

Denna utbildning riktar sig till dig som är ganska ny inom Centerrörelsen eller till dig som inte varit så aktiv på ett tag. Ger kunskap i hur Centerpartiet fungerar, hur våra idéer ser ut och på vilka grunder vi bygger vår politik.

Kommunikation 1

Grundutbildning i kommunikation för medlemmar och förtroendevalda. Om personliga samtal med väljare, målgrupper, sociala medier, hur vi skriver närodlat oavsett om vi skriver en debattartikel, en tweet eller ett flygblad.

Lördag 13 jan kl 9 – 14.

Plats: Vadstena Folkhögskola. Kursledare politik: Lars Vikinge, kursledare kommunikation Roger Sandström.

Anmälan senast 8 jan.

Lördag 20 jan kl 9 – 14.

Plats: SV-lokalen, Vasavägen 3, Linköping. Kursledare politik: Birgitta Gunnarsson, kursledare kommunikation Julie Tran.

Anmälan senast 8 jan.

Söndag 28 jan kl 15 – 20.

Plats SV-lokalen, Nya Rådstugugatan 11, Norrköping. Kursledare politik Christian Wiklund, kursledare kommunikation Roger Sandström.

Anmälan senast 8 jan.

För alla utbildningar i Steg 1 gäller: anmälan till C-expen 013-141614 (telefonsvar finns), mail ostergotland (at) centerpartiet.se

Kursavgift 100 kr.

Dessa Steg 1-utbildningar ger behörighet till utbildningar på Steg-2 nivå.

Det finns Steg 1, 2 och 3 även i Ledarskap.

Text

${contact.name}
Karin Jonsson
Kommunalråd / Distriktsordförande / Ordförande i Tekniska nämnden
Regionråd