Sjuhärad
Centerpartiet lokalt
  • / Mikael Larsson

Mikael Larsson

Jag vill få ditt kryss och förtroende i valet 2018

Jag brinner för en levande landsbygd, en god och bra infrastruktur och en hållbar miljö. Jag bor i Björketorp i Marks kommun. Under denna mandatperioden har jag flera förtroendeuppdrag i Mark bl. a i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och i socialnämnd. Jag är också väldigt engagerad i föreningslivet i bl.a Bygdegårdarnas riksförbund, Leander, Hela Sverige Ska Leva m.fl.

Jag vill få ditt kryss och förtroende i valet den 9 september 2018 och företräda Centerpartiet i riksdagen. 

I Sjuhärad finns möjligheterna till ett gott liv. Vi har Borås storstadsliv med caféer, restauranger, högskolan och Textile Fashion Center, till Björketorp, Eggvena, Östra Frölunda, Ulricehamn, Vårgårda och alla fantastiska samhällen och orter runt om i hela Sjuhärad. Jag vill vara med och ta ansvar och utveckla Sjuhärad idag, imorgon och i framtiden. Därför hoppas jag få ditt kryss i valet!

Kontakta Mikael Larsson

Kontakta Mikael

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....