Bogomir Dordevic


- Vice ordförande Bygg och Miljönämnden

- Ersättare Socialnämnden

Jag har i många år varit verksam i svensk industri som produktutvecklare och projektledare och mer än hälften av den tid på företag med mindre än 15 anställda. Jag känner till både fördelar och nackdelar som småföretagandet medför.

Jag är väldigt intresserad av frågor rörande samhällsutveckling och därmed naturligtvis byggnadsfrågor både rörande bostäder och företagsetableringar. Sociala frågor i ett modernt multikulturellt samhälle är en annan utmaning som jag är väldigt intresserad av.

På min fritid, förutom politiken, är jag väldigt intresserad av idrott, särskild fäktning där jag är en aktiv internationell domare och jag är även intresserad av dykning. Under längre ledigheter reser jag med min familj och njuter av vandring i naturen vilket växlas med storstadsutforskning.

Jag tycker att min livserfarenhet ger mig goda förutsättningar att bidra till lokalpolitiken och jag företräder med stolthet Centerpartiet i alla frågor, stora som små, som jag får förtroendet att driva.

Kontakta Bogomir Dordevic

Kontakta Bogomir

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....