Sofia Hultberg


– Styrelseledamot i Centerpartiet Åstorp

- Ledamot i Kultur & fritidsnämnden

Född och uppvuxen i Åstorp med både föräldrar och syskon som är, eller har varit, småföretagare. Farmor och farfar var lantbrukare och min morfar jobbade i gruvan. Själv är jag förskollärare och har arbetat med barn i över 25 år.

Som barn/ungdom provade jag på en massa olika aktiviteter, exempelvis scouterna, ridning, tennis, handboll. Jag spelade t.o.m. trumpet på musikskolan i 7år. Intresset för handbollen och musiken ledde till styrelseuppdrag i Åstorps HF och i Rockfront. Idag spelar jag korpbowling, vilket jag tycker är fantastiskt roligt.

Mitt personliga intresse såväl som mitt politiska engagemang ligger främst i arbetet med barn och ungdomar. Arbetet för jämställdhet och jämlikhet är min drivkraft. Samhället är till för alla och normer ska inte sätta gränser för vad du som individ kan och vill uträtta.

Kontakta Sofia Hultberg

Kontakta Sofia

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.