Kenne Jönsson

Kenne Jönsson


Ledamot i kretsstyrelsen

Kristianstad

Jag engagerar mig för en transparent och öppen kommun. En mångårig internationell erfarenhet från bl.a. Försvarsmakten och Afghanistan. Arbete som coach och caddie i OS i RIO 2016 för Brasilien. Projektledning i den professionella golfvärlden, egenföretagare under att antal år, arbete på en dansk PR-byrå, H&M, Vingresor m.m. All erfarenhet, internationellt och nationellt

har fått mig att inse nödvändigheten av och kritiskt förhållningssätt inom politiken för en positiv utveckling i samhället. Uppväxt i en familj bestående av företagare, lärare och familjemedlemmarnas utbildning går från Universitet till t.ex. IHM Business School och Kairos Future. Svårigheten idag för de flesta av oss i en allt snabbare värld är att få ihop livspusslet och bastrygghet med arbete, ekonomi, familj. Och detta måste få ske i en trygg och säker miljö, i stad eller på landet. Detta vill jag underlätta för alla. Jag vill se en hållbar och långsiktig utvecklande region. En utveckling som ända från lekskolan genom arbetslivet in i pensioneringen ska präglas av respekt och ansvar för sina egna handlingar.

Kontakta Kenne Jönsson

Kontakta Kenne

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.