Kent Angergård

Stefan Andersson


Adjungerad till kretsstyrelsen

Civilekonom HHSS

Ort: Maglehem
Ålder: 75

Jag är gift och bor vid Drakamöllans Naturreservat. Min fru Karin driver framgångsrik hästverksamhet med uppfödning och semin. Jag har tre vuxna söner från ett tidigare äktenskap. Efter en lång karriär med ledarroller i näringslivet där mina 13 år som VD på Önos i Tollarp sticker ut har jag under senare år engagerat mig i utvecklingen i Kristianstad som ordförande i Brottsofferjouren i Nordöstra Skåne (3 år), Krinova (8 år), IFK Kristianstad (5 år), Företagarna (8 år), Näringslivsrådet (2,5 år) och KDFF (5 år). Jag har också som konsult arbetat med integrationsfrågor för Folkuniversitetet.
Mitt ideella och professionella engagemang för Kristianstad ledde till att jag blev utsedd till kommunens vardagshjälte/eldsjäl och fick mottaga utmärkelsen av landshövdingen 23/11-21.
Min ambition är att fortsatt bidra till utvecklingen i Kristianstad utifrån en politisk plattform. Som socialliberal i själ och hjärta är jag därför stolt fått förtroendet att vara gruppledare i Centerpartiet Kristianstad.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.