Kristianstad
Centerpartiet lokalt

Anneli Lovängen

Anneli Lovängen

Behandlingspedagog, Kristianstad

Det är med full ödmjukhet som jag går in i denna utmaningen. Humanism och människovärde står högst upp på min lista. Jag har alltid stått på de svagas sida och det kommer jag att fortsätta med och jag har alltid trott att jag är här för att göra skillnad så att världen blir lite bättre, lite mera kärleksfull.
Jag är en optimist, barnasinnet, glädjen och lusten till livet är viktigt för att leva länge. Jag tar alltid min uppgift på mycket stort allvar, men för mig är det också viktigt att ha roligt och skratta på jobbet. Tack vara att jag har haft förmånen att arbeta för intellektuella företag sen jag var väldigt ung så brinner jag fortfarande att komma med nya idéer.
I 25 år drev jag Lovängsgården, byggde om ladugården till biografsalong och visade Sven Edvin Saljes filmer från 40-talet. Födde upp Highland Cattle och samlade på mig diverse djur. Där har min dotter växt upp och alla hennes kamrater som kommit och gått på gården, tyckte det var paradiset med alla djuren och den fantastiska naturen.