(S)veket mot Malmöborna

På lördag är det dags för Socialdemokraternas kongress i Göteborg. Det är ett välkommet tillfälle för S i Malmö att kämpa för vår stads utvecklingsmöjligheter.
Men läser man motionerna från Malmö Arbetarekommun är det bara att konstatera att man sviker staden och medborgarna.
- Inte ett enda förslag för att förbättra för företagen som skapar jobben säger Niels Paarup-Petersen, gruppledare för C i Malmö.

Malmö behöver fler jobb och ett livskraftigt näringsliv. Men när man ser på motionerna från S i Malmö handlar det om fler bidrag, fler kommunala insatser, och fler regler för företagen att hantera.

- Malmös arbetarekommun har vägrat ställa sig bakom förslag på att ta bort ID-kraven. Socialdemokraterna i Borlänge, Nyköping, Karlskrona, Eskilstuna, Ödeshög, Haparanda, Falun, Sundsvall har motionerat om att ta bort ID-kontrollerna, men inte S i Malmö.
- Att socialdemokraterna i Malmö kan åka på en kongress utan att försöka stoppa ID-kontrollerna förstår jag helt enkelt inte, säger Niels Paarup-Petersen

Socialdemokratiska partiet i Malmö sviker fullständigt malmöbornas behov för en fungerande Öresundsintegration samt fler jobb för ökad frihet och trygghet. Katrin Stjernfeldt-Jammeh och Andreas Schönström prioriterar istället att kämpa mot väderkvarnar med frågan om vinster i välfärden.
- Det är inte att visa ledarskap för Malmö, avslutar Niels Paarup-Petersen.

Vill du vara med och kämpa för ett grönt maktskifte i Malmö? Klicka på länken för att bli medlem i Centerpartiet.