Olof Lindqvist


Vice ordförande i kommunfullmäktige

Valledare för 2023

Lite om Olof

Ålder: 53 år

Yrke: Grundskollärare Ma/ NO

Bosatt: Broby

Viktiga frågor:

  • Skola
  • Värdegrund
  • Miljö
  • Det förberedda samhället

Olof bor och trivs i Broby tillsammans med frun Anna-Karin, han är utbildad lärare i matematik, naturvetenskap. Arbetar just nu på en högstadieskola där huvudämnet är fysik. Fritidens ägnas åt att måla, musik, skriva och göra film samt samlar på rollspel.

Anledningen till att Olof blev Centerpartist är att värdegrundskompassen i Sverige börja peka åt fel håll. Det behövs människor som vågar stå upp för sina värderingar.
Den värld vi lever i just ni upplever behöva positiva förebilder och en human politik. För Olof är Centerpartiet det naturliga valet för den som tror på människans förmåga, företagsamhet och vilja att göra rätt för sig.

”Kalla och mörka tider kräver varma människor med ljusa idéer.”

 

Kontakta Olof Lindqvist

Kontakta Olof

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.