100 dagar kvar till valet!

Vilken väg väljer du?

Idag är det 100 dagar kvar till valet den 9:e september. Ett viktigt val för Sveriges, Skånes och Trelleborgs framtid. Centerpartiet står för en politik som utvecklar Sverige, Skåne och Trelleborg Framåt!

Vilken väg väljer du?

Alla människor ska få möjlighet att själv bygga sin framtid, på sitt eget ställe, där just den personen känner sig hemma i vår fantastiska kommun. Alla kommuninvånare ska kunna bestämma över sina egna liv där en meningsfull fritid och lustfylld kultur är viktiga ingredienser. Vår kommun har ett perfekt läge med närhet till hav, natur och stad. För att Trelleborg ska kunna fortsätta växa måste vårt fokus på näringslivet öka, Trelleborg ska vara en kommun för jobbskapare och entreprenörer som utvecklar företag. Likväl ska vi vara en kommun för löneanställda, pensionär eller personer som nyss kommit till vår kommun. Själva grundbulten i ett samhälle är att hjälpa och stötta de personer som på olika sett mist sin förmåga till ett självständigt liv.

Vi lovar våra kommunmedlemmar att fortsätta kämpa för ordning och reda, tryggt och rent samt hög kvalitet i omsorg och skola.

Läs mer om vår politik här.