• / Nyheter
  • / Pernilla Linde, centerpartist som brinner för partiets värderingar och som uppskattar att det är högt i tak. Förtroendevald för Centerpartiet Trelleborg

Pernilla Linde, centerpartist som brinner för partiets värderingar och som uppskattar att det är högt i tak.

Förtroendevald för Centerpartiet Trelleborg

Vi fortsätter vår presentation av våra duktiga och kompetenta företrädare. Näste man på tur är en kvinna och det är ingen mindre än Pernilla Linde, en godhjärtad centerpartist med partifärgen i blodet.

- Jag gick med i partiet för en sju år sedan. Det var det enda parti som jag delade åsikter med och jag hade börjat inse hur viktigt det faktiskt är att man kämpar för det man tror på, säger Pernilla.Pernilla bor i en vackert belägen villa i Fuglie i kommunens västra delar. Inte långt från föräldrarna på gården Annefred.- Jag har verkligen den bästa familj man kan önska sig. Två härliga superföräldrar, en genomsnäll lillasyster med man, två av världens bästa döttrar och den stora kärleken Stefan. Skulle inte kärlekstörsten släckas helt så har jag även en underbar hud, Louie och en nymfparakit.Hon betecknas av oss övriga i partiet som en mycket varmhjärtad person med stor kompetens och alltid välgrundad i sina åsikter.

- När jag gick med i partiet och träffade andra centerpartister från Trelleborg blev jag varmt välkomnad och har sedan dess alltid känt en värme och gemenskap. Vi har roligt på våra möten och vi kan diskutera allt mellan himmel och jord. Det känns väldigt bra och det är viktigt för mig att det alltid är högt i tak, säger Pernilla.

När det var dags att utbilda sig valde Pernilla att bli landskapsingenjör vilket passar henne perfekt då hon tillvardags arbetar som chef på Fastighets- och gatukontoret, Malmö Stad. Inom partiet har hon valt att ta ett sabbatsår från politiken med till mångas glädje har hon valt att sitta kvar i den lokala kretsstyrelsen.- Tidigare mandatperiod satt jag i bildningsnämnden i Trelleborg, ett spännande uppdrag med många intressanta frågor, säger Pernilla och fortsätter:- Denna mandatperiod har jag avstått från uppdrag i nämnder då jag vill ge mina tjejer där hemma ännu mer tid, men jag sitter kvar i kretsstyrelsen vilket är ett roligt och spännande uppdrag. Jag hoppas att jag i framtiden åter får möjligheten att på något sätt arbeta i någon nämnd.Som tvåbarnsförälder kan tiden ibland inte räcka till, men det gäller att inte glömma bort sig själv i vardagen.- Får jag en stund över så jobbar jag gärna i min trädgård. Det är både avslappnande och underbart att få göra något med händerna, speciellt när man som jag har ett jobb där man sitter inne. Annars lägger jag mycket fritid på djuren, vännerna och inte minst familjen som är väldigt viktig för mig.Centerpartiet i Trelleborg tackar Pernilla för pratstunden och hoppas att Centerpartiet åter får berikas med hennes varma hjärta i framtiden.Skribent: Ola Olsson