David Möller

Personbild


Ersättare Kommunfullmäktige

Mitt namn är David Möller. Jag är adopterad från Bemala i Indien och kom till Sverige när jag var fyra månader. Jag är född med en CP-skada men det hindrar inte mig från att göra vad jag vill med mitt liv!

Som femåring fick jag träffa drottning Silvia på DAHJM - Datoriserade hjälpmedels invigning. Där började mitt intresse för datorer och teknik.

Jag har gått grundskolan på Munkhätteskolan i Malmö. Gymnasiet valde jag att spendera på riksgymnasiet i Kristianstad där jag läste handelsprogrammet. När jag tog studenten flyttade jag till egen lägenhet i Vellinge och började jobba som administratörs assistent på Norlandia. Mitt uppdrag där slutade 2011 och jag har sedan dess, på grund av mitt handikapp, enbart engagerat mig i Bliss.

På min fritid älskar jag att lyssna på musik. Jag tycker även väldigt mycket om sport. Själv åker jag skidor och spelar golf. Lagen i mitt hjärta är Leksand och Elfsborg!

  • Jag vill att personer med funktionsvariation ska ha rätt till att komma in i butik och komma ut i naturen samt åka kollektivt.
  • Jag vill ta bort ålderskategorierna inom habiliteringen och göra om systemet för kommuner och landsting till ett system.
Kontakta David Möller

Kontakta David

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.