Vellinge
Centerpartiet lokalt
  • / Mikael Kinning

Mikael Kinning

Personbild


Ledamot Kommunfullmäktige ∙ Ledamot Omsorgsnämnden ∙ Ledamot Utbildningsnämnden

 Jag är född i Lomma, efter närmare 30 år i Stockholm nu återbördad till Skåne och Höllviken. Där bor jag med min fru Christel och 16 åriga son Zigge sen 4 år tillbaka. Jag engagerade mig för integrationen i vår kommun 2016 och det tar upp större delen av min tid sen dess. Jag drivs av att bekämpa orättvisor och vägrar se på när människor far illa på grund av maktmissbruk. Jag har varit egenföretagare större delen av mitt liv och ser oftast möjligheter när det ser som mörkast ut.

Vill tacka alla kommuninvånare som lagt sin röst på centerpartiet och på mig. Skall göra mitt yttersta under de närmaste 4 åren så ingen skall känna att deras röst varit bortkastad.

Tack vare många av er sitter jag nu som ordinarie ledamot i kommunfullmäktige, omsorgsnämnden och utbildningsnämnden. Jag kommer ta mig an uppgiften med stor ödmjukhet och inser att det finns mycket för mig att lära. Ser samtidigt redan behovet av det motsatta.
Under 2019-2022 kommer jag att ta fighten för att skapa möjligheter inte begränsningar. Att stå upp för allas lika värde. Det är min förhoppning att vi tillsammans under dessa år skall ha tät kontakt och dialog om hur vi tar Vellinge framåt. Det är ingen uppgift jag eller mina kolleger klarar ensamma. Det är tillsammans vi tar oss an framtida hinder och vi politiker blir den gemensamma röst som saknats i kommunhuset.

 

Mål 2019-2022

  • Skapa ett politiskt klimat där lösningar är viktigare än avsändaren
  • Att integrationen tas på största allvar och att kommunen blir oljan i civilsamhällets maskineri
  • Att skolan i Vellinge kommun får resurser att bli avsevärt mycket bättre, för alla. Vi har råd.
  • Att kommuninvånarna får det stöd de har rätt till och behöver för ett värdigt liv, ung som
    som gammal
  • Att Centerpartiet växer sig starkt under denna mandatperiod

 

Högupplöst bild

Mikael mot grön bakgrund

Kontakta Mikael Kinning

Kontakta Mikael

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....